Choď na obsah Choď na menu

Paris Saint-Germain opět prohrává

Stačí se podívat na výkony Paris Saint-Germain proti Remeši a Benfice. V těchto dvou zápasech chyběl Messi kvůli zranění. Neoblékl Fotbalový Dres Paris Saint-Germain. Při pohledu na nejednotu jeho spoluhráčů si výsledek lze představit. Tým utrpěl po sobě jdoucí remízy. Po 2 zápasech si Paris Saint-Germain připsala pouze jeden pokutový kop a útok zcela strhl.

V tomto kole Ligy mistrů proti Benfice si celý tým Paris Saint-Germain připsal pouze 7 střel, z toho Mbappe přispěl 3 střelami a nakonec vstřelil 1 gól. Neymar ho tentokrát neokradl a Mbappe nakonec očekávání naplnil. Škoda, že si ve druhém poločase Verratti na někoho vyšlápl k zaslání pokutového kopu a příležitosti se chopil i Mario, který konečně oblékl Fotbalový Dres Benfica Lisabon, aby pomohl Benfice vyrovnat skóre.

Paris Saint-Germain sice hraje doma, ale jejich útok je nevýrazný. Bez Messiho na hřišti a organizování je ofenzíva Paris Saint-Germain prostě průšvih. Mezi nimi jsou Mbappe a Neymar, dvě superhvězdy, nepochybně zoufalí. Na hřišti málo spolupracují a v podstatě hrají po svém. Mezi nimi pokračoval ve zrychlování Mbappe, zatímco Neymar hrál "akrobacii" a útok Paris Saint-Germain byl opravdu zoufalý. Pokud je Messi na hřišti, jednoduché a účinné průlomy mohou často zvýšit rychlost protiútoku Paříže na nejvyšší úroveň a zároveň poskytnout prostor pro spoluhráče. Všichni jen doufají, že se Messi rychle uzdraví a půjde na kurt, aby zorganizoval útok týmu.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.